MHK Humenné - HKM Rimavská Sobota 3:7 (1:1,1:5,1:1)

Góly HKM: Joščák 2, Bačkor, Ivan, Melicherčík, Ján Slovák, Šimšík

Zostava HKM: Juraštík, Babík - Michal Slovák, Goláň, Ivan, Šimšík, Lentovský, Gábor, Slaný - Bačkor, Ján Slovák, Joščák, Matej Ďubek, Pavol Ďubek, Filipiak, Melicherčík, Báti, Drugda 

 

    Víťazná séria HKM pokračovala aj na východe Slovenska, kde naši chlapci zvíťazili nad domácimi hráčmi Humenného. Po úvodnom "oťukávaní" to boli práve hostia, ktorí sa v 11. minúte gólom Bačkora ujali vedenia. Domácim sa však ešte v priebehu tretiny podarilo vyrovnať a tak sa prvá tretina skončila nerozhodne. Ako už býva pomaly zvykom, z našej strany bola najúspešnejšia druhá tretina. Rozhodujúci náskok (1:4) sme si vypracovali po strelení troch rýchlych gólov v rade, keď za necelých desať minúta sa strelecky presadili Joščák, Ivan a Melicherčík. Posledný gól sme vsietili dokonca pri vlastnom oslabení. Domácim sa ešte podarilo skorigovať výsledok gólom na 2:4, ale následnými dvomi gólmi ešte v druhej tretine (Šimšík, Joščák) sme zvýšili rozdiel v skóre na 4 góly.  Tretiu tretinu sme si už len udržiavali vypracovaný náskok, ba dokonca druhým gólom pri vlastnom oslabení Ján Slovák zvýšil naše vedenie na 2:7. V polovici tretej tretiny sa domácim ešte podarilo upraviť výsledok na konečných 3:7.

    V zápase sa ukázala vyššia herná vyspelosť hostí, ktorí svojím agresívnym napádaním spôsobovali mnoho problémov domácim pri rozohrávke. Víťazstvom si naši chlapci upevnili prvé miesto v tabuľke II. ligy skupiny C.

                                                                                                                     

www.hkmrs.webnode.sk