HKM Rimavská Sobota – Mšk Hviezda Dolný Kubín 6:1 (2:1, 2:0, 2:0)

Góly HKM: J. Slovák 2, Šagát 2, Mikluš, Pocs

Zostava HKM: Juraštík – Goláň, M. Slovák, Pocs, Maček, Melicherčík, Ďuriš, Kučera  – J. Slovák, Bačkor, Šagát, Mikluš, Rusič, Petričko, Filipiak, Krahulec, Báti, Jánov

 

V sobotu 12.11. odohrali muži HKM zápas o prvé miesto s doterajším lídrom II. ligy, Mšk Hviezda Dolný Kubín. Zápas potvrdil vysokú hernú kvalitu nášho družstva a po víťazstve sme sa prebojovali na prvé miesto tabuľky. Celý zápas sa hral vo vysokom tempe a spĺňal aj tie najvyššie kvalitatívne parametre.  O úvodný gól zápasu sa postaral už v tretej minute Ján Slovák no súper dokázal na tento gól  odpovedať gólom v deviate minute a vyrovnal stav zápasu. Po tomto góle však náš brankár zatiahol roletu a uzavrel gólový účet súpera. Od tohto momentu sa gólovo presadzovali už len domáci hráči. Dva góly zaznamenal Šagát, po jednom Mikluš a Pocs, a druhým gólom v zápase uzavrel konečné skóre na 6:1 Ján Slovák.

Pred zatiaľ najvyššou diváckou návštevou sa hral pekný, rýchly hokej s množstvom šancí na obidvoch stranách. Dolný Kubín sa prezentoval ako zatiaľ najkvalitnejší súper v doterajšom priebehu súťaže.

                                                                                                                     

www.hkmrs.webnode.sk