HKM Rimavská Sobota - HK Brezno 3:0 (3:0, 0:0, 0:0)

Góly HKM: Báti, Krahulec, Mikluš

Zostava HKM: Juraštík, Malatinec - M. Slovák, Pocs, Melicherčík, Góláň, Ďuriš, Kučera - J. Slovák, Bačkor, Šagát, Petričko, Rusič, Mikluš, Filipiak, Báti, Krahulec, Jánov

O osude zápasu s bývalým prvoligistom rozhodlo prvých 13 minút zápasu.Od začiatku stretnutia sa hráči HKM pustili do súpera a prinútili ho robiť chyby, alebo faulovať. Už prvú presilovú hru zápasu sa nám podarilo premeniť zásluhou Bátiho a ujať sa vedenia 1:0. V desiatej minúte sme opäť v presilovej hre zvýšili náskok na 2:0 zásluhou Krahulca. Keď v 13. minúte zvyšoval Mikluš na 3:0 vyzeralo to na debakel pre Brezno, veď naši chlapci nedovolili súperovi prakticky nič a boli jednoznačne lepšími vo všetkých herných činnostiach. No súper sa po oddychovom čase predsa len trochu spamätal a hra sa aspoň čiastočne vyrovnala. Škoda len, že skoro štyristo divákov sa už nedočkalo ďalšieho gólu aj keď na to bolo niekoľko príležitostí. Vzhľadom na skutočnosť, že v obidvoch družstvám hrá veľa bývalých spoluhráčov a každý sa chcel "vytiahnúť" bol zápas poznačený množstvom šarvátok a vylúčení na obidvoch stranách.

Ďalší výborný výsledok len potvrdil silu kolektívu hráčov HKM a dúfajme že ich aj pozitítne nabudil pred dôležitým domácim zápasom o prvé miesto, s doterajším lídrom tabuľky Mšk Hviezda Dolný Kubín. Zápas sa odohrá v sobotu 12.11.2011 o 17,00 hod.

 

                                                                                                                     

www.hkmrs.webnode.sk