HKM Rimavská Sobota - HK 96 Nitra 1:3 (0:3, 1:0, 0:0)

Gól HKM: Bačkor

Zostava: Juraštík, Malatinec - Goláň, Slaný, Slovák M., Šimšík, Ivan, Gábor - Joščák, Bačkor, Slovák J., Báti, Filipiak, Drugda, Plandor, Foťko, Čerňan, Majling

Ani tretí domáci zápas nepriniesol úspech v podobe víťazstva pre našich hokejistov. Hostí z Nitry sme prestrieľali 43:24 no strelili sme len jeden gól, čo bolo málo. Od začiatku sa hral rýchly hokej s prevahou na domácej strane. Hostia však dokázali z minima vyťažiť maximum. Základ svojho úspechu si vybudovali už v prvej tretine, keď po troch góloch vyhrávali 0:3. Naši chlapci v druhej tertine ešta vystupňovali nasadenie, ale dokázali skórovať len raz, zásluhou Bačkora. Všetky ostatné pokusy končili mimo bránky, alebo na výbornom brankárovi hostí. Aj záverečná tretina mala podobný priebeh, naši chlapci búšili a súper pozorne bránil. A keďže gól už nepadol ani pri hre bez brankára zápas skončil 1:3 pre Nitru.

Už tretí smolný zápas v rade len potvrdzuje pravidlo, že k úspechu v športe treba mať aj trochu šťastia a to je k nám momentálne otočené chrbtom. Neostáva nám už nič iné, len bojovať ďalej a dúfať, že sa karta obráti.

                                                                                                                     

www.hkmrs.webnode.sk