HKM Rimavská Sobota - AHK MI Ružinov 5:6 pp (2:1, 3:1, 0:3, 0:1)

Góly HKM: Ján Slovák 2, Richard Ivan 2, Oliver Foťko

Zostava HKM: Malatinec, Juraštík - Goláň, M. Slovák, Ivan, Joščák - J. Slovák, Bačkor, Báti, Foťko, Čerňan, Majling, Kováč, Drugda

  

Ani v poslednom domácom zápase tejto sezóny nedokázali muži HKM zvíťaziť. Zápas s bratislavským Ružinovom sme začali aktívne a už v druhej minúte sme po strele Jána Slováka od modrej vyhrávali 1:0. Hostia však z následnej presilovej hry vyrovnali na  1:1. Na gól hostí sme však veľmi rýchlo odpovedali keď sa pred bránkou najlepšie zorientoval Foťko a viedli sme 2:1. Do konca tretiny ešte Ján Slovák pridal svoj druhý gól a bolo 3:1. Na začiatku druhej tretiny hostia znížili na rozdiel gólu. O necelé dve minúty prekvapil hosťujúceho brankára strelou od modrej Ivan a viedli sme 4:2.  ešte v priebehu druhej tretiny po peknej kombinácii opäť Ivan zvyšoval na 5:2 a všetko bolo rozohrané na úspešné ukončenie tohto zápasu. Bohužiaľ prišla tretia tretina a v nej zvýšená aktivita hostí a množstvo nepremenených šancí na strane domácich. Napriek tomu, že aj hostia nevyužili množstvo šancí, tak tri z nich aj tak skončili gólom a vyrovnali na 5:5. V závere tretiny ešte domáci nepremenili vyloženú šancu, keď netrafili prázdnu bránku. Nasledovalo predĺženie a opäť nevyužitá čistá šanca domácich. Zato pri následnej presilovej hra sa hostia nemýlili a ukončili zápas.

Domáci pohoreli na množstve nepremenených šancí a v závere im už dochádzali aj sily, nakoľko pre choroby a zranenia im chýbalo päť hráčov základnej zostavy.

                                                                                                                     

www.hkmrs.webnode.sk