HK Warriors - HKM Rimavská Sobota 0:6 (0:1, 0:3, 0:2)

Góly: Rusič, Mikluš, Ján Slovák, Šagát, Krahulec, Jánov

Zostava HKM:Juraštík - Michal Slovák, Goláň, Pocs, Báti, Melicherčík, Kučera, Ďuriš - Ján Slovák, Bačkor, Šagát, Rusič, Petričko, Mikluš, Filipiak, Krahulec, Lvomský, Jánov

Do Humenného cestovali naši hráči preveriť silu nováčika súťaže, ale hlavne pokračovať v kvalitných výkonoch s víťazným koncom. Pred začiatko stretnutia tu boli určité obavy, veď súper zatiaľ neprehral v riadnom hracom čase, ale obraz hry bol iný. Od začiatku stretnutia sme to boli my kto určoval štýl hry abolo len otázkou času kedy zlomíme odpor súpera. V šiestej minúte prvej tretiny prvý krát prekonal brankára hostí Rusič, 0:1. Týmto výsledkom sa aj skončila prvá tretina. V druhej trenine sme pridali na obrátkach, čoho výsledkom bolo tri góly za chrbtom inak vynikajúceho brankára domácich. O ich sterlenie sa postarali Mikluš, Ján Slovák a Šagát. Aj v tretej tretine si hráči HKM mohli vychutnať pocit radosti z gólu a to po presných zásahoch Krahulca a Jánova.

Odovzdaného súpera sme nešetrili čo ptvrdzuje aj počet striel 20:53 v náš prospech. Zároveň brankár Juraštík si mohol pripísať zápas bez inkasovaného gólu.

                                                                                                                     

www.hkmrs.webnode.sk